Volei pentru femei

Primăria satului Costești a organizat campionatul local de volei sîmbătă, 5 martie 2016 în cadrul Liceului Teoretic12767561_577802255708922_1961933611_n Costești.

 

Campionatul s-a desfășurat sub genericul ”Volei pentru femei” cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, și a avut un program mai deosebit.

 

În cadrul întrecerii s-au înscris 4 echipe, și s-au clasat pe următoarele poziții:

Locul I, cupă, diplomă și premiul bănesc – Echipa Liceului Teoretic Costești,

Locul II, diplomă, premiu bănesc – Echipa ”Victoria”,

Locul III , diplomă, premiu bănesc – Echipa ”Speranța”,

Locul IV , diplomă, premiu bănesc – Echipa Gimnaziului ”Costești”.

 

Primarul satului, Natalia Petrea a încurajat participantele să fie active atît în sport cît și în viața satului, deoarece necesitatea egalității de gen în toate domeniile este indispensabilă.  Doamna Petrea a oferit echipei clasate pe primul loc, cîte un calendar al primăriei Costești.  Surpriza evenimentului fiind florile oferite de către bărbați pentru femeile prezente la eveniment, în semn de apreciere și felicitare cu ocazia zilei de 8 martie.

Bărbații, în mod voluntar au surprins participantele, după fiecare repriză cu platouri cu ciocolate și bomboane și cuvinte de încurajare.

 

Campionatul local de volei a fost organizat pentru femei de toate vîrstele, cu suportul Primăriei Costești și a antreprenorului local Mihai Marandici.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×