ECO – Excursii pentru Copiii Olimpici

      12959288_490347994481973_1658669657_o   Vineri, 08 aprilie, a fost lansat proiectul ECO – Excursii pentru Copiii Olimpici, coordonat de grupul de inițiativă PUZZLE, din cadrul Consiliului Local de Tineret.


Scopul proiectului este de a scoate copiii din zona de confort și ai mobiliza pentru construirea unei comunități mai bune prin practicarea activităților de salubrizare pe teritoriul satului Costești și aplicarea unui mod de viață sănătos prin organizarea excursiilor turistice.
     Astfel, în cadrul Liceului Teoretic Olimp au fost mobilizate patru grupuri de tineri, care s-au oferit voluntari la curățirea unor teritorii ce necisită salubrizare, ca ulterior tinerii să primească ca rencompesă o excursiei turistică cu echipamentul necesar.

 

       Toate activitățile de salubrizare se vor desfășura pe parcursul lunii aprile, iar tururile turistice pe parcursul lunilor mai si iunie, tururile vor dura 3 zile. În cadrul tururilor turistice tinerii vor căpăta competențe de adaptare în natură, vor învăța cum se folosește busola și orientarea în spațiu. Tinerii vor fi supuși unor exerciții și concursuri foarte distractive și eficiente pentru sănătatea lor.

 

 

      logo

 

 

“Proiect realizat în cadrul Programului de granturi mici pentru tineri  desfăşurat cu suportul financiar oferit de Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova, Fundaţia Est-Europeană Moldova, Consiliul Raional Ialoveni, Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” şi mijloacele băneşti acumulate de membrii Fondului pentru Tineri Ialoveni de la agenţi economici, persoane fizice şi din organizarea evenimentelor speciale.”

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×