Tabăra GLOW TOBE Moldova 2016 Apel pentru tineri!

glowtobeUnde: Tabăra Privighetoarea, satul Bobeica, raionul Hîncești

Când: 4-10 Iulie 2016

Cine: Fete și băieți cu vârste cuprinse între 14-18 ani.

 

Ce este Tabăra GLOW TOBE?

Tabăra GLOW TOBE este o tabără dedicată dezvoltării abilităților de conducere pentru băieți și fete. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani vor participa la activitățile de grup cu accent pe egalitate de gen, respectul de sine, stabilirea obiectivelor și dezvoltarea carierei. Această tabără de asemenea va ajuta elevii să afle mai multe despre liderism, un mod de viaţă sănătos şi luarea deciziilor, precum şi despre implicarea în activităţile de voluntariat şi comunitate. Această tabără oferă oportunitatea pentru tineri de a discuta deschis opiniile lor cu privire la ei însăși și unde se vor vedea în viitor. În plus in afara acestor activități, ei vor mai participa într-o varietate de jocuri de echipa, sport, cântece și rug de tabără!

 

Ce nivel de limbă engleză trebuie să am?

Deşi tabăra “GLOW TOBE” va avea activităţi în limba engleză pentru unele activităţi în grupe mici, majoritatea activităţilor în tabără vor avea loc în limba română. Vor fi de asemenea nişte grupe, care vor lucra totalmente în limba română. Solicitanţii vor indica dacă doresc să fie în grup cu limba engleză ori română. Toți tinerii interesaţi vor fi luaţi în considerare.

Viitorul Taberei GLOW TOBE?

 

În acest an, directorii taberei GLOW TOBE vor fi în căutare să lanseze un program pentru a începe un club, care va dota participanţii cu totul de ce ei au nevoie să ia cu ei acasă pentru a împărtăşi cu şcolile şi comunităţile lor, transformînd astfel elevii în nişte lideri comunitari şi răspîndind misiunea şi distracţia de la tabără prin toată Moldova.

 

Cum eu aplic?

Toți tinerii interesați (vârsta 14-18), sunt rugați sa completeze și să expedieze o cerere scurtă până la 16 mai 2016. Aceste aplicații vor fi citite de un grup de voluntari din toată Republica Moldova și vor fi utilizate pentru a determina acceptarea în tabără. Cererile pot fi trimise prin intermediul e-mailurilor de mai jos, pagina GLOW TOBE Facebook sau print voluntarul al Corpului Păcii-Cynthia Katocs, din cadrul primăriei satului Costești. Așteptăm cu nerăbdare să aplicați! Detalii despre aplicație, găsiți aici: https://costesti.md&docs.google.com/document/d/1rivewN4ebATqHrzWrUvyFexy9a4d91e_HOn_8SruOGc/edit

 

Cât costă?

Costurile: Participantul trebuie doar să acopere transportul tur-retur către tabără și 450 de lei pentru cheltuieli de tabără. Această taxă a taberei va acoperi TOATĂ mâncarea și ORICE alte cheltuieli necesare în timpul aflării în Tabăra Privighetoarea. Tabăra are cabine de tabără, cu un pat și facilități complete de duș!

 

Aveți Întrebări?

Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail

[email protected]

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×