La Liceul Teoretic ”Olimp” a avut loc închiderea Daciadei Sportului!

IMG_3737Luni, 30.05.2016, Liceul Teoretic ”Olimp” și-a desemnat cei mai buni sportivi în cadrul ”Daciadei Sportului”, ediția 2016.

Ansamblul ”Pajurița” a dat start Daciadei, prin fredonarea Imnului Liceului, împreună cu ceilalți elevi și profesori.

 

Partea festivă a început cu un cuvânt de salut din partea Directorului Liceului Teoretic ”Olimp”, Maria Bivol care a înmânat diplome echipelor cîștigătoare la campionatele de volei, baschet și fotbal din acest an.

Învitat la festivitate a fost, Vasile Postică, șeful Poliției de Sector Costești, care a felicitat și îndemnat tinerii să practice sportul, iar pe parcursul vacanței de vară să aibă grijă de securitatea lor. El a încurajat copii și tinerii să se bucure de vară fără încălcări contravenționale.

 

Tudor Grigoriță, profesor de educația fizică, a dat citire orarului activităților și a urat succes tuturor participanților. 

 

Astfel, clasele a II-a – a IV-a au fost cei care au participat la ”Cros”. Elevii au fost foarte entuziasmați și s-au străduit să fie printre primii. Câștigătorii locului I sunt următorii:

 

Clasa a II-a ”A” Păvălache Daniela, Cublic Gheorghe;

Clasa a II-a ”B” Mereacre Maria, Anghel Artur;

Clasa a III-a ”A” Cogîlniceanu Bianca, Bivol Sorin;

Clasa a III-a ”B” Ghenița Iuliana, Țăranu Vlada, Jomir Valentin;

Clasa a IV-a ”A” , Meghea Mihaela;

Clasa a IV-a ”B” Bivol Iacob.
Clasele a V-a au concurat la ”Starturi vesele” care a presupus o serie de probe interesante. Cîștigătorii sunt cei din clasa a V-a ”A”.

 

La ”Cros” au participat și clasele a VI-a, astfel, Bivol Daniel și Mereacre Maria au fost învingătorii acestei competiții.

Băieții din clasa a VII-a și-au demonstrat curajul și puterea participând la proba de tracțiuni la bară. Grigoriță Alexei din clasa a VII-a ”B” a demonstrat că este foarte bun la această probă și s-a clasat pe locul I.

Fetele din clasa a VII-a au participat la campionatul de volei. Jocul a fost unul plin de entuziasm. Echipa învingătoare a fost cea din clasa a VII-a ”B”.

Băieții și fetele din clasa a VIII-a au participat la ”Săritura în lungime cu elan”. Cel mai bun rezultat la această probă l-a înregistrat Cogîlniceanu Daniela, clasa a VIII-a ”A” și Marandici Sergiu , clasa a VIII-a ”B”.

 

Cel mai așteptat concurs a fost ”Tragerea funiei”.  Cîte 5 fete și 5 băieți au format echipe și au concurat. Clasa a IX-a a fost învingătoare.
Liceenii au fost norocoșii care au participat la ”Marea Aventură”. Aventura presupunea o serie de probe distractive. Participanții erau plini de energie pozitivă de la care s-au molipsit și spectatorii. Absolvenții din clasa a XII-a ”U” au acumultat cele mai multe puncte.
Toți participanții au fost încurajați și lăudați de către Directorul Educativ, Iurie Melnic, iar învingătorii au primit și diplome.

 

La Liceul Teoretic ”Olimp” în fiecare toamnă se organizează Deschiderea ”Daciadei Sportului” și la sfârșit de an școlar are loc Închiderea ”Daciadei Sportului”  pentru a încuraja elevii să practice sportul și pentru a fi premiați cei mai buni sportivi ai liceului.

 

IMG_3348 IMG_3359 IMG_3364 IMG_3379 IMG_3384 IMG_3390 IMG_3398 IMG_3412 IMG_3424 IMG_3429 IMG_3435 IMG_3442 IMG_3446 IMG_3457 IMG_3492 IMG_3498 IMG_3501 IMG_3512 IMG_3525 IMG_3531 IMG_3541 IMG_3558 IMG_3576 IMG_3590 IMG_3615 IMG_3669 IMG_3671IMG_3725

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×