Primăria Costești anunță înscrierea persoanelor în etate ca beneficiari ai Centrului Comunitar pentru vîrstnici ”Speranța” din satul Costești

Primăria Costești anunță înscrierea persoanelor în etate ca beneficiari ai Centrului Comunitar pentru pesoane în etate din satul Costești Foto Simbol ”Speranța”.

 

Condiţii generale de înscriere:

a)să aibă domiciliu stabilit în satul Costești;

c)să aibă vârsta de pensionare(bărbați-62, femei-57) ;

d)să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

 

Dosarele de înscriere se vor depune până la data de 25 august 2016, la secretarul Consiliului din anticamera primarului satului Costești şi vor conţine următoarele acte:

  1. Cererea tipizată de înscriere;(descarcă aici cerere_inscriere_speranta ) 
  2. Copia actului de identitate;
  3. Ancheta socială;(descarcă aici ancheta_sociala)
  4. Certificat medical;

 

Pentru mai multe detalii puteți contacta coordonatorul proiectului 069512370 sau asistentul de proiect 069358284.

 

Aducem la cunoștință că Asociația Obștească Alternativa în colaborare cu Primăria satului Costești au dat start implementării proiectului Centrul  Comunitar pentru bătrîni „SPERANȚA”, din satul Costești”, începînd cu data de 3 februarie 2016. Reparația spațiului preconizat pentru centru este pe utlima sută de metri.

 

Scopul proiectului  este de a îmbunătăți calitatea serviciilor sociale, în vederea asigurării unui mediu de viața activ pentru persoanele în etate din satul Costești, acordându-se asistența și sprijin specializat pentru informare socială, terapie ocupațională și petrecerea timpului liber, cât și pentru reducerea unor situații vulnerabile pentru persoanele vârstnice și creșterea gradului de sensibilizare și participare la comunității locale.

 

Acest proiect este implementat de către Asociația Obștească Alternativa cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și Miniaterul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA .

 

discalimer

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×