A sunat clopoțelul în toate școlile din satul Costești

Astăzi, 1 septembrie 2016 este prima zi de școală pentru elevii celor 3 instituții educaționale din satul Costești. Fiecare școală a avut un program special pentru elevi,mai P1460376ales pentru elevii claselor I și a XII-a.

 

Liceul Teoretic Olimp a dat start cu o slujbă divină a preotului Ioan Grigorița, care a binecuvîntat toți copii și le-a urat un an școlar cît mai productiv. Deasemenea cu un cuvînt de felicitare a venit și reprezentantul Direcției Raionale de Învățămînt, Maria Nartea. Directorul liceului, Maria Bivol a urat elevilor: ”Cît mai multă sete de carte dragii noștri elevi, ca la finalul anului de studii să culegem împreună roadele înțelepciunii”.  Elevii instituției au venit cu două numere artistice, iar copii din clasa I s-au întrecut cu poezii despre școală și viitor. Absolvenții claselor a XII-a au fost cei mai serioși din cadrul careului, deoarece acest an va fi ultimul petrecut în școala natală.

 

 

IMG_1366Liceul Teoretic Costești a avut parte de oaspeți deosebiți din județul Bacău, reprezentați prin consilierul Ilie Bîrzu și colegii săi. Deasemenea a fost prezentă și Daniela Bîrzu, director al Școlii de Arte din Bacău. Oaspeții au urat un bun venit tuturor elevilor pe băncile școlii și succese în obținerea cunoștințelor noi.  În cadrul careului s-a menționat faptul că în urma semnării acordului de colaborare dintre cele două localități, instituțiile școlare ar putea semna acorduri de parteneriate pentru a dezvolta proiecte comune pentru elevii școlilor. Elevii claselor I au impresionat elevii, profesorii și oaspeții cu un dans vesel. Primarul satului Costești a ținut să mulțumească tuturor dascălilor din localitate pentru efortul depus în procesul educațional al elevilor.

 

 

Clopoțelul a sunat și la Gimnaziul Costești, unde noul an școlar a fost binecuvîntat printr-o slujbă divină pentru elevii săi, care erau profund emoționați, atît elevii claselor I, cît și absolvenții claselor a IX-a.  Emoții au avut și părinții, care au asistat la careul solemn cu ocazia primei zile de școală.  Elevii au fost prezenți în cadrul evenimentului cu baloane în nunanțele tricolorului și în uniforme școlare.  Profesorii așteaptă cu drag fiecare elev pentru a împărtăși cunoștințele 3și a culege succesele la final de an.

 

Administrația Publică Locală felicită elevii cu prima zi de școală și profesorilor le urează succese în munca ce o vor depune zi de zi!

 

 

 

 

 

 

 

 

1 2  5 20160901_085259 IMG_1368  P1460383 P1460399 P1460415 P1460433 P1460444 P14604594

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×