Ajutor şi sprijin din Elveţia pentru bătrînii din Costeşti

p1470590Luni, 31 octombrie 2016, 60 de persoane în etate din satul Costeşti au primit pachete alimentare în valoare de 250 de lei. Pachetul conţine produse alimentare şi igienice necesare pentru orice familie.

 

Evenimentul a fost organizat de către Asociaţia Obştească Compasiune, cu suportul voluntarului din Elveţia, Elda Hiller şi prietenii săi, care au venit în localitate şi au înmînat personal darurile pentru bătrîni. În fiecare an, Elda Hiller oferă pachete alimentare pentru persoanele în etate, cu disabilităţi sau ţintuite la pat. Beneficiarii sînt selectaţi în baza unei liste create de Centrul de zi pentru persoane în etate "Speranţa" şi asistenţa socială din localitate.

 

Deasemenea Elda Hiller a oferit pentru beneficiarii cantinei sociale, în număr de 27, cîte o pereche de ciorapi împletiţi de voluntarii din Elveţia şi cîte un rulou de carne pentru alimentaţia zilnică a acestora. 

 

Beneficiarii au mulţumit enorm pentru suport şi sprijin atît finanţatorilor, cît şi organizatorilor evenimentului. Elda Hiller a menţionat: "Mă bucur că pot aduce cîte un zîmbet pentru persoanele în etate din satul Costeşti prin aceste daruri. Dacă aş putea aş ajuta toţi bătrînii nevoiaşi din ţară, deoarece îi văd atît de trişti şi necăjiţi".

 

Administraţia publică locală vine cu un mesaj de mulţumire pentru voluntarii din Elveţia pentru efortul depus în vederea ajutorării bătrînilor din Costeşti şi speră la o colaborare fructuoasă şi pe viitor în vederea ajutorării celor 1800 de bătrîni din sat.

p1470579 p1470586 p1470594 p1470598 p1470610 p1470626

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×