Anunţ! Consultări publice privind construcţia parcurilor în 5 zone din satul Costeşti

5Primăria Costeşti invită cetăţenii la adunarea cu privire la discutarea şi informarea populaţiei despre implementarea proiectului „Cetăţenii participă- comunitatea prosperă”, care prevede asigurarea localităţii cu 5 parcuri de odihnă şi relaxare în 5 zone ale satului: 

 

  • pentru cetăţenii din regiunea „Furnicaru” – va avea loc pe data de 3 februarie 2017 la orele 16.00 în preajma magazinului d-nei Vedernicov.

 

  • pentru cetăţenii din regiunea „În deal la cruce” – va avea loc pe data de 4 februarie 2017 la orele 10.00 în preajma Răstignirii.

 

  • pentru cetăţenii din regiunea „Cişmeaua” – va avea loc pe data de 4 februarie 2017 la orele 12.00 la podul din Poiana.

 

  • pentru cetăţenii din regiunea „Întrarea în sat” – va avea loc pe data de 5 februarie 2017 la orele 10.00 la podul de la întrarea în sat.

 

  • pentru cetăţenii din regiunea „Centrul satului” – va avea loc la 5 februarie 2017 la orele 12.00 în faţa Market-ului.

 

La consultările publice vor fi prezenţi primarul satului Costeşti, Natalia Petrea, viceprimarul Andrei Ţurcan, consilieri şi liderii locali din fiecare zonă.

 

Aducem la cunoştinţă că această activitate face parte din proiectul „Cetăţenii participă – comunitatea prosperă”, realizat de Asociaţia Obştească Alternativa, cu suportul Programului de Granturi Mici (PGM) al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de PNUD Moldova, în colaborare cu Primăria Costeşti.

logo GEF, SGP, UNDP

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×