Mesajul de felicitare al primarului satului Costeşti, cu prilejul zilei profesionale – ,,Ziua funcţionarului public”

 

Stimați Consilieri ai Consiliului sătesc Costeşti și lucrători ai Primăriei,ziua functionarului public

 

Cu prilejul sărbătorii profesionale din 01 februarie ”Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală”, instituită prin Hotărîrea Guvernului nr.75 din 08 februarie 2012, Vă adresez sincere felicitări însoțite de urări de sănătate, bucurii și succese mari în activitate.

 

Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală nu reprezintă o simplă celebrare a unei zile profesionale, ci constituie o recunoaștere a eforturilor enorme, pe care reprezentanții APL le întreprind zilnic în soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social- economic a comunității. Prin intermediul Primăriei Costeşti cetățenii participă la viața publică, își apăra drepturile și își rezolvă problemele, datorită dialogului constant.

 

Țin să-mi exprim întreaga gratitudine pentru înțelegere și susținere, pentru munca pe care o realizați, pentru devotamentul și profesionalismul pe care îl demonstrați în activitatea de zi cu zi. Lipsa resurselor financiare suficiente, numărul mare de probleme nu ne sperie, dimpotrivă ne motivează și mai mult pentru a atrage noi investiții întru asigurarea stabilității sociale și economice a satului, spre binele tuturor costeştenilor.

 

În aceste timpuri dificile, cînd volumul și complexitatea problemelor cu care ne confruntăm este cu mult mai mare decît resursele de care dispunem și care nu întotdeauna acoperă necesitățile existente, ne strădium să găsim abordări originale, spirit de inițiativă, perseverență, atitudine grijulie și receptivă față de oameni, pentru ca Adminstrația Publică Locală să-și execute la nivelul dorit atribuțiile, reușim să realizăm lucruri frumoase în toate domeniile de serviciu, sîrguința fiind răsplătită prin stima și recunoștința cetățenilor.

 

Și în acest context, exprim ferma convingere că acestea și alte nobile calități civice și profesionale vor domina și mai departe activitatea zilnică.

 

Fie ca această sărbătoare să  furnizeze un nou torent de energie și idei inovatoare pe care să le valorificăm cu succes.

Vă doresc să vă înconjoare întotdeauna dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa oamenilor.

 

Cu respect,

 

Primarul satului Costeşti  

Natalia PETREA

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×