UPDATE: Șoferul mașinii care ar fi provocat accidentul de pe strada M. Eminescu a fost identificat

Update: 07.30

19.04.2017

Poliția din satul Costești a identificat șoferul, care ar fi provocat accidentul din data de 17 aprilie curent, unde a decedat o persoană de 39 de ani, iar cealaltă victimă de 27 de ani fiind în stare gravă la spital. Bănuitul are 28 de ani și este locuitor al satului Costești. La moment nu sînt probe că acesta ar fi consumat alcool, fiind analizate toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Update: 10.00

18.04.2017

Luni, 17 aprilie 2017, în a doua zi de Paște, pe strada Mihai Eminescu din satul Costești, traseul către satul Hansca, în jurul orei 22.00 a avut loc un accident rutier.

 

Conform declarațiilor șefului de post al poliției din sat, Vasile Postică, un automobil neidentificat pînă la ora actuală s-ar fi deplasat cu viteză excesivă și a tamponat doi pietoni. Bărbatul de 39 de ani a decedat pe loc, iar cealaltă victimă de 26 ani este internată în stare deosebit de gravă. Șoferul mașinii a fugit de la locul faptei. Inspectoratul de poliție este în căutarea făptașului, care  conform Codului Penal al RM riscă de la 4 pînă la 8 ani de închisoare.

 

Politia cerceteaza cazul pentru a stabili toate circumstantele producerii accidentului.

 

Știrea se actualizează.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×