Satul Costești sub nămeți în luna Aprilie! Vedeți mai jos unde apelați în situații de urgență!

Primăria Costești anunță că la moment se circulă cu dificultate pe drumurile centrale ale satului, drumurile locale fiind în continuare blocate. Sînt în proces de dezăpezire două tractoare pentru a asigura accesul transportului în situații de urgență. Pădurarii au fost mobilizați să defrișeze și deblocheze zonele unde copacii rupți îngrădesc accesul oamenilor și securitatea acestora.

 

Energie electrică nu este în toată localitatea, cu excepția persoanelor care dispun de generatoare. La moment mai multe echipaje ale furnizorului de energie electrică lucrează în teritoriu. Vă îndemnăm să nu atingeți firele electrice sau stîlpii căzuți, dar anunțați acest lucru la următoarele numere de contact 026820280 sau (022) 431111.

 

Primăria Costești îndeamnă la calm și mobilizare pentru curățirea zăpezii din imediata apropiere a gospodăriei dvs. Deasemenea vă rugăm să acordați suport și ajutor vecinilor, rudelor sau persoanelor imobilizate la pat sau care întîmpină greutăți (lipsa căldurii în casă, lipsa alimentației, sursei de apă, ș.a.). Dacă cunoașteți situații excepționale și nu puteți interveni, vă rugăm să apelați  primarul Natalia Petrea la telefonul 069836602 sau viceprimarul Andrei Turcan, 069439440!

 

Se depun toate eforturile pentru stabilizarea situației în localitate!

 

Galerie foto cu situația din zona centru a satului Costești, 21.04.2017, ora 10.00:

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×