Echipamente educaționale moderne pentru școlile și grădinițele din satul Costești

La data de 06.10.17, în sala mare a Consiliului Raional Ialoveni a avut loc o şedință comună cu participarea consilierilor raionali din Ialoveni, primarilor localităților din raion, și a unui grup de consilieri județeni şi primari din județul Ilfov.

În cadrul evenimentului a avut loc lansarea Proiectului ”Dotarea învățământului preșcolar și preuniversitar cu resurse și tehnologii interactive digitale”, finanțat de Consiliul Județean Ilfov și Consiliul Raional Ialoveni în valoare de 100 000 euro.
La eveniment au participat președintele județului Marian Petrache și vicepreședintele Rizia Tudorache. Evenimentul a avut loc în baza Acordului de Cooperare dintre raionul Ialoveni și județul Ilfov!

Distribuirea echipamentului a avut loc în toate satele raionului, inclusiv în Costești. Astfel, primarul Natalia Petrea, alături de vicepreședintele raionului Ialoveni – Oleg Mereacre, Ion Bivol-consilier raional, șeful secției de Cultură – Tudor Grigoriță și 2 consilieri al județului Ilfov au vizitat școlile care au primit softuri educaționale pentru 6 discipline și cele 4 grădinițe, care au primit cîte un laptop, proiector și accesorii pentru jocuri interactive.

Elevii și pre-școlarii alături de dascălii lor au primit oaspeții cu flori, mulțumiri și recitaluri deosebite. Autoritățile publice locale și directorii instituțiilor educaționale au mulțumit oaspeților din Romania pentru echipamente și Consiliului Raional Ialoveni pentru efortul depus.

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×