Satul Costești a cîștigat Campionatul Raional la Fotbal, ediția 2017

Duminică, 5 noiembrie 2017 a avut loc ultima etapă a Campionatului Ialoveni la Fotbal. Echipa campioană s-a decis în Etapa a XXVI in meciul dintre satele Dănceni vs Costești (Seniori) finalizat cu scorul de 0:2, clasamentul final:


Juniori:
Locul I – Costești
Locul II – Molești
Locul III – Ruseștii Noi

Seniori:
Locul I – Costești
Locul II – Bardar
Locul III – Dănceni


Echipa satului Costești a obținut cupa, medalii și apreciere din partea organizatorilor, dar și a autorităților publice prezente: Vice-președinții raionului Ialoveni -Mereacre Oleg și Istratiev Victor, Secretarul general al Asociației Raionale de Fotbal Ialoveni – Andronachi Evghenii,  primarul satului Dănceni -Vîrlan Andrei, primarul satului Molești-Catan Mihai.

Vicepreședintele raionului Ialoveni Oleg Mereacre, de origine costeștean și Veaceaslav Ionaș, specialistul în politici de tineret și sport din cadrul primăriei Costești au transmis felicitări și reconștință tinerilor care au dedicat timp, efort și stăruință în obținerea acestor rezultate remarcabile pentru satul Costești și pentru promovarea unui mod sănătos de viață în rîndul tinerilor.

Suporterii echipei satului au fost alături și au trăit fiecare moment al meciului, au făcut galerie pentru jucători și au făcut poze la final cu cîștigătorii.

Felicitări dragi sportivi, felicitări Costeșteni!

Sursa foto: Evghenii Andronachi

 

 

 

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×