De ziua României, satul Costești a semnat un acord de colaborare cu orașul Chitila

De Ziua Naționala a României, 1 decembrie 2017, s-a produs un eveniment istoric pentru localitățile raionului Ialoveni: 22 de localități din raion au semnat Acorduri de Cooperare cu localități din județul Ilfov care este înfrățit cu raionul Ialoveni. Satul Costesti, reprezentat de primarul Natalia Petrea,  vicepreședinte raionului Oleg Mereacre, Ion Sula, ex-ministrul agriculturii si ansamblul Haiducii. Natalia Petrea a menționat: ”Multumim președintelui raionului Anatolie Dimitriu si președintelui județului Ilfov Marian Petrache pentru realizarea acestui Proiect! Iată cum se înfăptuiește UNIREA!”.

Chitila  este un oraș în județul Ilfov, Muntenia, România, format din localitățile componente Chitila (reședința) și Rudeni. Localitatea se află în vecinătatea nord-vestică a municipiului București, la ieșirea către Tîrgoviște și Pitești, fiind un oraș-satelit al Capitalei. Conform recensământului din anul 2011, Chitila are o populație de 14.184 de locuitori, fiind al șaselea centru urban al județului Ilfov din punct de vedere demografic.

Delegația din Ialoveni, Republica Moldova este formată din: Anatolie Dimitriu, președintele Raionului Ialoveni, Victor Bînzari, vicepreședinte Raionul Ialoveni, Victor Istratiev, vicepreședinte Raionul Ialoveni, Oleg Mereacre, vicepreședinte Raionul Ialoveni si 22 de primari. 

La multi ani, România! La mulți ani, Români!

 

 

 

 

 

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×