Satul Costești are doar locuri de frunte în domeniul sportului. Vezi cu ce noutăți sportive la final de an se mîndrește satul!

Sfîrșitul anului 2017 aduce noutăți pozitive pentru sportivii din satul Costești. După antrenamente istovitoare și efort pe parcursul anului, antrenorii și discipolii acestora culeg premiile concursurilor raionale și naționale.

Astfel în cadrul Turneului Internațional de Judo în memoriam marelui maestru ”Vasile Luca”, Mihaela Mereacre a obținut medalia de bronz și premiu bănesc lacategoria 70 kg, membră a clubului sportiv “Vov-Slav Judo Club”.

În cadrul Cupei Președintelui Raionului Ialoveni la baschet fete, 03 decembrie 2017, echipa satului Costești a obținut locul II și cupă.  Locul I l-a cîștigat orașul Ialoveni și locul III satul Bardar.

Tot în cadrul Cupei Președintelui Raionului Ialoveni la baschet băieți, 02 decembrie 2017, satul Costești a cîștigat locul I și cupa. Locul II a fost cîștigat de echipa orașului Ialoveni, iar locul III de satul Bardar.

Primăria satului Costești, mulțumește tinerilor care promovează un mod sănătos  și activ de viață, dar totodată duce faima satului și cîștigă premii de onoare! Felicitări dragi sportivi!

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×