200 de copii din Costești au primit cadouri, zîmbete și bucurii din Germania

Marți, 05 decembrie 2017, Moș Nicolae pe stil nou a adus pentru  200 de copii din satul Costeşti  200 cadouri sub formă de ajutor umanitar.

Donaţia a venit din partea  WPK Weihnachtspackchenkonvoi gGmbH prin intermediul Asociaţiei Obşteşti „Rotary Club Centru”. Cele 200 de cadouri au fos colectate şi împachetate de către copii din Germania, care au transmis pe lîngă jucării, haine, dulciuri, rechizite şcolare şi scrisori cu urări de bine cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Lista beneficiarilor a fost elaborată de către primăria Costeşti cu cîteva luni înainte de eveniment, astfel că incinta Casei de Cultură a devenit neîncăpătoare de copii între 0 şi 12 ani, care în semn de recunoştinţă pentru daruri au recitat poezii, au cîntat cîntece de iarnă şi au mulţumimt în limba engleză. Viceprimarul, Andrei Țurcan a mulțumit donatorilor și voluntarilor pentru efortul depus ca să aducă zîmbete și fericire copiilor nevoiași din sat.

În acest context, primarul satului Costeşti, Natalia Petrea aduce sincere mulțumiri copiilor din Germania care au donat cadourile, organizaţiilor obşteşti implicate şi voluntarilor care au făcut un drum atît de lung ca să aducă atîta bucurie pentru costeşteni. Fundaţia a promis că aceasta este abia începutul unei colaborări frumoase pentru viitor.

Evenimentul a avut loc în parteneriat cu ”Crudo Partners”.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×