Construcția celor 5 parcuri din satul Costești continuă!

Construcția celor 5 parcuri din satul Costești continuă! La moment 3 parcuri (”Furnicarul”, ”În deal la Cruce” și ”Intrarea în sat”) au fost iluminate din sursele Primăriei Costești. Deasemenea au avut loc lucrări de pavaj în zona ”Centru”, în imediata apropiere a Centrului de Sănătate, s-a amenajat un miniteren de joacă pentru copii în Zona28233712_1971699169815736_465147019_n
”Furnicarul” și se instalează camere de supraveghere video în toate parcurile. Urmează următoarele lucrări: curățirea rîului Botna, plantarea intensivă în toate parcurile a materialului săditor, instalarea urnelor și a băncilor de relaxare, începerea lucrărilor în zona ”Cișmea” și finalizarea lucrărilor de pavaj în zonele nefinisate.
Informăm că Asociația Obștească „Alternativa” în parteneriat cu Primăria Costești implementează în perioada ianuarie 2017 -iulie 2018 proiectul „Cetăţenii participă-comunitatea prosperă”. Acest proiect se realizează cu suportul Programului de Granturi Mici (PGM) al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de PNUD Moldova, în colaborare cu Primăria Costeşti.
DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×