Cu drag pentru Femeile din satul Costești!

Un 8 Martie inedit și mult așteptat a fost organizat de Primăria Costești în preajma Zilei Internaționale a Femeii,unde au participat 100 de femei, care le-au reprezentat pe cele peste 5000 din sat.
Sărbătoarea a început cu un cuvânt de felicitare din partea Primarului satului Costești, Natalia Petrea, care a mulțumit tuturor femeilor prezente în sală pentru aportul și dedicația de care dau dovadă în domeniile în care activează.
De asemenea, a subliniat faptul că în localitate, femeile sunt prezente în orice domeniu, și anume: învățământ, sănătate, servicii publice, afaceri, agricultură. Inițiativa și profesionalismul de care dau dovadă, fiind un motiv de mândrie și apreciere.
La activitate, a fost prezent și Președintele Interimar al raionului Ialoveni, Oleg Mereacre, care a felicitat toate femeile prezente, încurajându-le să fie la fel de active și implicate în continuare. Tudor Grigoriță, reprezentant al Secției Cultură Ialoveni, a venit cu aprecieri și cuvinte de laudă pentru toate femeile din satul Costești.
        Administrația Publică Locală a oferit 3 premii speciale și florile recunoștinței. Titlul de mame-eroine din satul Costești, care au născut, crescut în condiții și vremuri grele 10 și mai mulți copii, i-au educat și au devenit gospodari ai satului nostru l-au primit Borta Maria, Ecaterina Negru și Elena Mihalachi.
Sărbătoarea a fost condimentată cu un program artistic inedit. Ion Butucel, Viorica Damaschin Alina Ureche, Andrei Coțofana acompaniați de Orchestra Raională de Muzică Populară au elogiat femeia prin cântec. Au evoluat și : Ansamblul ”Haiducilor”, Clubul Femeilor în Etate, Chitariștii de la Liceul Teoretic ”Olimp”, Corul Școlii de Muzică dirijat de Cristina Mereacre.
La final, femeile au primit în dar flori și mărțișoare, simbol al primăverii, semn de respect și apreciere.
DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×