Nimeni nu trebuie sa fie singur de sărbatorile de Paști

Sîmbătă, 07 aprilie 2018, în preajma  sărbătorilor  pascale, Asociația Obștească “Compasiune”  a fost alături de costeștenii care au nevoie de grijă și atenție.

Astfel 120 de bătrîni din satul Costești au avut parte de  cîte un pachet de produse alimentare în suma de 250 lei. Acest lucru se organizează deja de nouă ani de către AO “Compasiune”, care a cîștigat încrederea și  susținerea unui grup de voluntari din Elveția reprezentat  de Elda Hiller și familia sa. De alfel, grija și atenția acestei colaborări, bătrînii o simt nu numai la sărbătorile de Paște, dar și cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, ziua Persoanelor în Etate și în alte cazuri de dificultate a bătrînilor. În colaborare cu secția de Asistență Sociala din localitate și  Primăria Costești au fost  identificate cele mai nevoiașe persoane în etate și invalizi.

Evenimentul de distribuire a celor 120 de pachete alimentare a avut loc în sediul AO “Compasiune” din Casa de Cultură, iar  unele persoane care se deplasează greu au fost vizitate la domiciliu.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×