Satul Costești a găzduit ”Turneul Republican la Judo pentru copii și tineret”

Sîmbătă 21 aprilie 2018, Vov-Slav Judo Club în parteneriat cu Primăria Costești  și Școala Sportivă din orașul Ialoveni a organizat în incinta  Gimnaziului din Costești ”Turneul Republican la Judo pentru copii și tineret”.

În cadrul competiției au participat peste 150 tineri din orașul Chișinău, Tiraspol, Ocnița, Soroca, Sîngerei, Călărași, Căușeni, Anenii Noi, Hîncești, Telenești și satul Costești, raionul Ialoveni.

Evenimentul a fost deschis de către primarul satului Costești, Natalia Petrea, care a urat succes tuturor participanților și a mulțumit organizatorilor și sponsorilor pentur implicare. Turneul a adunat oaspeți de onoare precum președintele federației moldovenești de Judo -Andrei Golban, sportivi și campioni mondiali originari din Costești – Victor Bivol și Nicanor Belocosov, antrenori emeriți și suporteri locali.

Satul Costești a luat locul III la categoria de 42 kg prin intermediul sportivului Bivol Sergiu, antrenor Vasile Balica. Cele mai multe locuri de frunte au cîștigat sportivii din orașul Chișinău.

”Vov-Slav Judo Club” a fost sponsorul general al evenimentului, care a oferit cîșigătorilor medalii, diplome și premii bănești.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×