Panouri informative instalate în satul Costești cu suportul Centrului Contact

La începutul lunii martie 2019, în zece zone ale satului Costești au fost instalate 10 panouri informative, unde Primăria satului Costești va publica cele mai importante informații pentru interesul populației (decizii de interes general ale Consiliului Local, anunțuri publice, concursuri, etc.). Totodată aceste panouri vor putea fi utilizate de către cetățenii satului pentru ași promova anunțurile în loc special amenajat.

Panourile informative au fost instalate în punctele locale unde circulația cetățenilor este mai mare, precum: stația de microbuz din zona ”Centru”, ”În deal la mori”, ”Furnicaru”, ”Poiană”, ”Movila”, ”Intrarea în sat”, Gimnaziul Costești, Magazinul ”Murzin” din zona Gîrlea, ”Liceul Teoretic Costești” și ”În deal la Cruce”. Panourile au fost instalate de o firmă specializată, două dintre ele urmează a fi finalizate pînă la sfîrșitul lunii martie.

Această activitate face parte din cadrul proiectului ”Informarea omite eroarea!” implementat de către Asociația Obștească ”Alternativa”, coordonator Zinovia Borta, directorul grădiniței ”Andrieș”  cu suportul Centrului Contact și în parteneriat cu primăria Costești. Astfel pentru panouri, finanțatorul a oferit 13790 lei, iar primăria Costești urmează să achite contribuția de 5210 lei.

Informăm că acest subproiect este realizat în cadrul programului realizat de Centrul Contact ”Sporirea transparenței  administrației publice locale în Republica Molova prin implementarea politicilor participative” cu suportul financiar al Fondului pentru Democrație al Națiunilor Unite (UNDEF) și are scopul de a contribui la creșterea nivelului de transparență în activitatea autorităților publice locale din cel puțin 10 localități din Republica Moldova

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×