Cine sînt cei mai buni Geografi din raionul Ialoveni?

Cine sînt cei mai buni Geografi din raionul Ialoveni? Răspunsul l-am aflat în cadrul competiției intelectuale ”GeoStar”!

Azi, la data de 07 Mai, în satul Costești a fost organizat concursul regional de geografie „GeoStar”, activitate din cadrul programului național “Costești- Capitala Tineretului 2019”.
Concursul a cuprins 5 etape:
a. Ce? Unde? Când?
b. 1,2,3;
c. Personalități;
d. În căutarea căpitanului Grant;
e. Brain Ring.
În cadrul concursului au aplicat și au participat 7 echipe din mai multe localități a raionului Ialoveni, dintre care 3 echipe din satul Costești și cîte o echipa din localitățile Puhoi, Țâpala, Rezeni și Ialoveni.
În urma desfășurării concusului, pe locul I s-au clasat elevii liceului “Petre Ștefănucă” din orașul Ialoveni, pe locul II echipa liceului „Ion Pelivan” din satul Răzeni, iar pe locul III s-au clasat elevii liceului „Olimp” din satul Costești.
Mulțumim profesorului de geografie, domnului Iurie Melnic pentru elaborarea conținutului acestui concurs.

Liceul teoretic “Petre Ștefănucă”, învingător a concursului regional „GeoStar”, locul II a fost cîștigat de către echipa liceului teoretic ”Ion Pelivan” din satul Rezeni și locul III a fost cucerit de satul Costești, echipa liceului teoretic ”Olimp”.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×