Tinerii din satul Costești au cîștigat locul I în cadrul Spartachiadei Raionului Ialoveni

Echipa de sportivi  din satul Costești a cucerit Locul I pe echipe  în cadrul Spartachiadei şi Mişcării Olimpice din raionul Ialoveni, care s-a desfăşurat astăzi, 09 mai 2019.

Evenimentul a avut loc pe stadionului central din orașul Ialoveni, distribuit pe mai multe probe sportive: atletism (alergat 100 m fete și băieți, alergat 1000 m fete și 2000 m băieți), ridicarea greutăților (b), volei de plajă, aruncarea buzduganului și lupta națională ”Trînta”. Dintre toate cele 14 echipe participante din raion, satul Costești s-a dovedit a avea cele mai mai bune rezultate. Lupta finală s-a dat dintre Costești și Ialoveni, astfel clasamentul final este după cum urmează:

Locul I – satul Costești,

Locul II – orașul Ialoveni,

Locul III – satul Bardar,

Locul IV – satul Ruseștii Noi.

Sportivii au obținut premii, medalii și cupa înmînate de către vicepreședintele raionului Ialoveni, Lilian Carmanu.

Primăria Costești, ține să mulțumească fiecărui sportiv pentru dedicație și efortul depus pentru acest rezultat minunat, care menține titlu de campioni în raionul Ialoveni, pentru al trei-lea an consecutiv. Totodată se menționează meritul deosebit pentru rezultate discipolilor și staff-ului tehnic: Veaceaslav Ionaș, Tudor Bivol, Vasile Balica, Tudor Iovu, Tudor Grigoriță.

Bravooo COSTEŞTI!!!

Sursa foto: Mihai Sprîncean și Veaceaslav Ionaș 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×