Rezumatul activității de orientare turistică în cadrul programului ”Costești-Capitala tineretului 2019”

Îmi cunosc ţara, îmi cunosc localitate, hai cu mine s-o descoperim ”, a luat start, azi la data de 24 Mai, în pădurea Pojoreni, acesta reprezintă una din activităţile programului naţional “Costeşti – Capitala Tineretului 2019”.

Astfel, echipele participante la eveniment astăzi conform regulamentului au fost întâmpinate la locul desfăşurării activităţii de turism şi orientare sportivă şi au făcut cunoştinţă cu împrejurimile şi colegii lor. Ploaia nu i-a speriat pe tineri, ba din contra i-a motivat să fie mai responsabil şi să conștientizeze cum e viaţa în mediul natural. Echipele la fel şi-au etalat abilităţile în tehnicile de asamblare a corturilor, aprinderea focului la fel au învaţă cum se găteşte la foc de tabără. Din program nu au lipsit programul artistic şi jocurile sportive.

Mâine, 25 Mai, va avea loc deschiderea oficială a competiției, astfel fi-ţi cu ochii pe noi pentru a vedea care sunt probele la care vor participa tinerii şi pentru ce premii concurează cei mai curajoşi tineri din Moldova.

?????‍♀️??➡️Trei zile și două nopți de turism, foc, cîntec, competiții sportive, zîmbete și prietenii pentru o viață au legat cei 157 de participanți, antrenori, arbitri și organizatori. ???????‍??‍♀️?‍♂️?‍♂️?‍♀️
Cu detalii despre lista cîștigătorilor și a campionilor activității “Îmi cunosc ţara, îmi cunosc localitate, hai cu mine s-o descoperim” vom reveni curînd! ????
Informăm că evenimentul a avut loc în pădurea Pojoreni în perioada 24-26 mai 2019, acesta reprezintă una din activităţile programului naţional “Costeşti – Capitala Tineretului 2019”.
#turismActiv #CosteștiCapitalaTineretului2019 #mecc #alternativa#scoalaSportiva #primariaCostești #concurs #implicare

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×