Informație privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19 în satul Costeșt

👉Informație privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19 în satul Costești, la data de 31 iulie 2020, ora 12.00 😷‼️
👉Primăria Costești vine cu îndemnul către cetățeni de a respecta măsurile luate de COMISIA NAȚIONALĂ EXTRAORDINARĂ DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, care a emis Hotărârea nr. 21 care vine cu următoarele prevederi:
👉Starea de urgență se prelungește până la 31 august.
👉Organizarea ceremoniilor, precum nunți sau cumetrii, în continuare va fi interzisă. În același timp, se va admite desfășurarea evenimentelor în cadrul unităților de alimentație publică cu participarea a cel mult 50 de persoane.
👉Persoanelor în vârstă, de peste 63 de ani, le va fi interzisă aflarea în locurile publice fără necesitate stringentă.
👉Nu se va permite activitatea terenurilor de joacă pentru copii, terenuri sportive, parcuri de distracții sau zone de agrement.
👉Rămâne suspendată și activitatea cluburilor de noapte sau disco-baruri.
👉Din 1 august vor putea fi organizate evenimente culturale, în aer liber, de către instituțiile teatral-concertistice și cinema, acreditate de MECC. La eveniment, vor putea participa maxim 50 de spectatori.
👉Se va admite organizarea întrunirilor în masă cu caracter unic, cu un număr de până la 50 persoane, fiind strict respectate normele de sănătate publică.
👉De la 1 august vor putea fi reluate antrenamentele și competițiile sportive în spații închise, organizate de către Federațiile sportive naționale, fără spectatori și cu acordul MECC.
👉Aflarea în locuri publice precum păduri, parcuri, alei sau plaje se va permite pentru grupuri nu mai mari de 3 persoane.
👉Grădinițele, școlile, gimnaziile și universitățile vor fi deschise pentru admiterea elevilor sau studenților, însă procesul educațional rămâne suspendat.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×