Vara anului 2020 s-a finalizat cu încă un drum construit cu succes pentru sătenii din satul Costești

Vara anului 2020 s-a finalizat cu încă un drum construit cu succes pentru sătenii din satul Costești. Strada ”Copiilor” din regiunea ”Furnicaru” a fost betonată pe o porțiune de 615 m lungime cu suportul financiar al Primăriei Costești și efortul fizic/financiar al locuitorilor străzii.

Efortul cetățenilor a fost apreciat de către autoritatea publică locală pentru construcția celor 3382 metri pătrați de drum și s-a finalizat în luna august cu o sfințire a lucrărilor realizate cu prezența beneficiarilor.

Menționăm că aceste lucrări reprezintă contribuția satului Costești la proiectul dezvoltat de către Programul Comunitatea Mea în urma căruia costeștenii vor beneficia de un buldoexcavator 🚜, care va fi o pârghie în realizarea și a altor lucrări și proiecte pentru sat.

Astfel, primarul satului Costești, Vasile Borta vine cu sincere mulțumiri locuitorilor pentru implicare și mobilizare și deasemenea Programul Comunitatea Mea pentru suportul în îmbunătățirea serviciilor oferite de APL pentru cetățeni.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×