Mesaj de felicitare cu ocazia 1 Decembrie-Ziua României

💙💛❤️Dragi Costeșteni de acasă și de peste hotarele ei, dragi prieteni, parteneri, dragi români de pretutindeni,
La 102 de ani de la Marea Unire ce a avut loc la 1 Decembrie 1918, trăim un moment de sărbătoare, unitate și patriotism al unui popor ce a avut şi are valori care merită cinstite.

Anul acesta este și un moment în care trebuie să reflectăm asupra prezentului, să ne aducem aminte că Marea Unire a fost rodul voinței poporului. Să dovedim că prin solidaritate civică, responsabilitate patriotică, și, nu în ultimul rând, prin eforturile noastre personale, suntem capabili să transmitem mai departe, generațiilor viitoare, noi mesaje în spiritul celor care au înfăptuit Unirea!
România e în sufletul nostru, al tuturor, indiferent câte opinii și situații ne despart. Să nu lăsăm ura și dezbinarea să stea la baza proiectelor noastre. Să alegem mai bine sursele de informare, să nu permitem nimănui să ne impună ce să gândim, ce să facem. Să gândim liber, să cântărim fiecare cuvânt și acțiune, iar la baza a tot ceea ce facem, personal și profesional, să fie respectul, demnitatea, iubirea față de aproapele nostru, față de comunitate, de țară. Doar astfel, Dumnezeu va binecuvânta fiecare gând bun și acțiune a noastră.
Bunul Dumnezeu să protejeze și să binecuvânteze românii și România! 🙏
Cu respect,
Primăria satului Costești
1 Decembrie 2020

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×