ÎS ÎSC ”Sil-Răzeni” propune spre vânzare lemne de foc

Administrația ÎS ÎSC ”Sil-Răzeni”  întru facilitarea accesului la produsele lemnoase  preconizate a fi realizate  în anul 2021  vă informează că dispune de stocuri de masă lemnoasă  pentru a fi realizate populației din comunile  din raionul Ialoveni.

Vă aducem la cunoștință că întreprinderea nu acordă servicii de încărcare, descărcare și transportate a masei lemnoase din lipsa unităților de transport.

În acest context  vă comunică că orice cetățean are dreptul și posibilitatea de a cumpăra lemne de foc de la cantoanele silvice subordonate întreprinderii cu transportul propriu sau arendat  cu condiția achitării costului lemnului de foc în casa întreprinderii  și posedând  factura fiscală.

Administrația ÎS ÎSC ”Sil-Răzeni” vă informează că prețurile de realizare a lemilor de foc sunt plasate  pe site-ul întreprinderii și sunt publice.

Prețul de realizare 1 m/st lemne de foc specii tari(stejar,frasin,etc) din tăierii sanitare constitue 567 lei, inc.TVA.

Prețul de reașlizare 1 m/st lemne de foc specii tari(stejar ,frasin,etc) din tăierii principale  constitue 621 lei, inc.TVA.

Prețul de realizare 1 m/st lemne de foc specii  salcâm  constitue 675 lei, inc.TVA.

Prețul de realizare 1 m/st lemne de foc specii  moi  (tei) constitue 324  lei, inc.TVA.

Administrația ÎS ÎSC ”Sil-Răzeni” vă roagă a plasa  informația privitor la modalitatea de realizare a masei lemnoase pe panourile informative a primăriei.

Pentru detalii puteți contacta 026874262 sau 026874263 ori e-mail: [email protected]  .

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×