Grădinița nr. 5 ”Alunelul” și-a deschis larg ușile pentru copii

Zi de mare bucurie pentru copiii și părinții din satul Costești, sâmbătă, 04 septembrie 2021, a fost dată în exploatare Grădinița nr. 5 ”Alunelul”.

Evenimentul a întrunit primarul satului Costești, domnul Vasile Borta alături de conducerea Primăriei și administrația grădiniței în frunte cu directorul, doamna Alexandra Borta, părinții și copiii care vor frecventa instituția începând de luni, 06 septembrie 2021, care au tăiat împreună panglica de lansare. Copii au întâmpiant toți oaspeții cu pâine și sare!

Părintele Ioan Grigoriță de la Biserica Sf.Nicolae, Costeşti, Ialoveni a susținut o slujbă alături de enoriași și a sfințit fiecare grupă de copii, aducând mesaje de felicitare tuturor care au făcut posibil crearea acestei instituții.

Primarul, Vasile Borta a venit cu un mesaj de felicitare pentru cei 60 de copii care vor frecventa grădinița și a urat spor la muncă pentru cei 17 angajați ai instituției, care vor activa eficient pentru a aduce rezultate în cele 4 grupe de copii create.

Cu mesaje de mulțumire au venit părinții, dar și directorul doamna Alexandra Borta, care a mulțumit Primăriei Costești pentru efortul financiar și uman depus în vederea asigurării dreptului la educație a tuturor copiilor din satul Costești!

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×