Ziua Internațională a Persoanelor în Etate întră cu bucurie în casele a 35 bătrâni din satul Costești

În această zi de 1 octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor în Etate, A.O.  Compasiune intă în casele a 35 persoane în etate din satul Costești, aducându-le sincere felicitari și urări de bine și sănătate. Bucuria sărbătorii a fost completată cu un prânz gustos de sărbătoare pregătit la Cantina Socială pentru bătrâni și un pachet cu produse alimentare și igienice.  

Acest eveniment social organizat de A.O. Compasiune a fost susținut de Fundația ”MAAX Mogjelic” în parteneriat cu Primăria satului Costești, care susține serviciile sociale din localitate prin Cantina Socială și Centrul Social ”Speranța”.

Partenerii organizației din Olanda țin la această sărbătoare și de mai mulți ani au plăcerea să fie alături de cele mai triste și neajutorate persoane.  Prezența și atenția oaspeților în casele lor le mângâie tristețea și dau farmec și conținut acestei zile dedicate lor.

Faptele bune nu trebuie trecute cu vederea, ci multiplicate și promovate, încurajând, astfel, bunătatea și  dragostea de aproapele nostru prin implicare voluntară și benevolă.

A.O. Compasiune își exprimă recunoștința și respectul față de donatorii din Olanda pentru ajutorul și sprijinul acordat.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×