Ion Mereacre, veteran al celui de-al II-lea Război Mondial a împlinit 90 de ani

12575970_10208695405564395_220657916_nMiercuri, 20 ianuarie, de Sfîntul Ion, unicul veteran al celui de-al II-lea Război Mondial, din satul Costești, Ion Mereacre și-a sărbătorit cea de a 90-a aniversare.

 

La eveniment au fost prezenți administrația Primăriei satului Costești, în frunte cu primarul Natalia Petrea, care a oferit o diplomă de gratitudine, în semn de recunoștință pentru contribuția substanțială în promovarea păcii și a valorilor naționale strămoșești în satul Costești, cu ocazia împlinirii vîrstei onorabile de 90 de ani.

 

Printre oaspeții care au venit să îl felicite pe sărbătorit au fost vicepreședintele raionului Ialoveni, Tudor Grigoriță și secretariul Consiliului, Nicolae Mereacre, care au oferit o diplomă din partea lui Anatolie Dimitriu, președintele raionului Ialoveni, în semn de recunoștință pentru poziția civică fermă, contribuție substanțială în educarea tinerii generații.

 

Ion Mereacre, a fost felicitat și de simpli cetățeni, care au venit cu flori și cuvinte frumoase, deasemenea Clubul femeilor în etate au venit cu un mic recital pentru sărbătorit. Veteranul a mulțumimt tuturor pentru prezență și nu a încetat să cheme doamnele la dans. Întrebat ce le dorește sătenilor săi, domnul Mereacre a menționat: ”Să aveți parte de mulți mulți ani, în pace să îi trăiți, fără războaie. Cînd veți ajunge la 90 de ani, să nu știți de doctor și de medicamente,așa cum nici eu nu le știu!”.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×