Anunț! Primăria Costești convoacă Adunarea cetățenilor din regiunea Gîrlea pentru a doua oară

Grupul de lucru al proiectului de renovare a apeductului din regiunea Gîrlea s-a întrunit marți 22 ianuarie 2016, în incinta Primăriei și au P1400713discutat etapele proiectului, astfel în urma consultărilor, s-a decis desfășurarea celei de a doua adunare generală al mahalei Gîrlea, pentru cetățenii care au gospodării începînd cu zona Fabrica de vin, pînă la ieșirea din sat, care se alimentează de la fîntîna arteziană ”La Nucușori”. Adunarea va avea loc în zona magazinului ”Cegolea”, duminică, 27 martie 2016, ora 8.00.

 

La adunare va fi prezent primarul satului Natalia Petrea, grupul de implementare a proiectului și alți consilieri. Decizia a fost luată în urma faptului că beneficiarii proiectului deși au acceptat să contribuie la proiect, procesul de colectare a banilor merge lent. De asemenea în cadrul adunării vor fi discutate și alte momente, în urma adresării și altor cetățeni privind dorința de se conecta la apeduct.

 

În cadrul ședinței de lucru a fost prezentat și varianta finală a proiectului tehnic al apeductului și posibilitățile ulterioare de conectare și a altor gospodării care nu dispun de apă. Totodată a fost discutată cu responsabilul de aprovizionare cu apă al acestei regiuni măsurile necesare pentru a fi întreprinse pentru rău platnici.


Acest proiect este implementat de către Asociația Obștească Alternativa cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

discalimer

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×