Un costeștean a cîștigat medalia de argint la Campionatul Republicii Moldova la Judo (cadeți)

În perioada 18-19 martie 2016 s-a desfășurat Campionatul Republicii Moldova la Judo, rezervat cadeți (B,F), în Chișinău.1001019_458734504337760_4026131822436406065_n

 

În cadrul evenimentului au participat mai mulți tineri, care se antrenează în cadrul sălii sportive din Costești. Tînărul Andrei Mereacre, elev al liceului teoretic ”Costești” a participat la categoria de greutate 90 kg. Astfel, el s-a clasat pe locul II, primind din partea Ministrului Tineretului și Sportului medalia de argint și diplomă. Antrenorul și îndrumătorul costeșteanului este Vasile Balica.

 

Primarul satului Costești l-a felicitat personal pe vicecampion, în timpul antrenamentelor din sala de sport din satul Costești și a spus că se va oferi un premiu bănesc din partea consiliului în vederea susținerii tinerilor care duc faima satului și promovează un mod sănătos și active de 1viață în rîndul tinerilor.

 

Scopul campionatului est promovarea valenţelor culturii fizice şi sportului, prin: antrenarea şi stimularea cetăţenilor privind practicarea sistematică şi continuă a exerciţiului fizic;  promovarea modului sănătos de viaţă în rândurile tineretului și antrenarea tinerilor generaţii în practicarea unei ramuri sportive.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×