Un antrenor de Judo din Japonia a susținut un workshop tinerilor sportivi din satul Costești

Ambasada Japoniei în Republica Moldova în colaborare cu Federația Națională de Judo desfășoară mai multe vizite în școlile sportive înperioada 12-25 septembrie 2017, unde doi antrenori și profesioniști în Judo oferă lecții practice elevilor, dar și antrenorilor locali.

Astfel, miercuri 20 septembrie, antrenorul H. Ishikawa din Japonia, alături de Valeriu Duminică, secretarul general al Federației Moldovenești de Judo, au demonstrat practic un model de antrenament prin metode interactive, tehnici de luptă avansate și exerciții care ajută la dezvoltarea fizică a sportivilor.

Evenimentul a avut loc în cadrul Centrului Sportiv ”Vov-Slav Judo”, unde a fost prezent primarul satului Costești, Natalia Petrea, care a mulțumit oaspeților pentru oportunitate și a urat elevilor succese în visul lor de a deveni campioni. Cu un cuvînt de salut a venit specialistul în domeniul tineretului și sportului din Costești, Veaceaslav Ionaș, directorul Școlii Sportive din Ialoveni Andrei Tonu, antrenorul Vasile Balica și președintele Centrului Sportiv Vladimir Ionaș.

Oaspeții au venit cu cadouri pentru tineri cu 15 costume de judo, astfel administrația Primăriei Costești au mulțumit pentru susținere și au oferit daruri care să le rămînă în memorie despre localitate și tinerii sportivi de aici.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×