INVITAŢIE PENTRU TINERI LA ATELIERUL DE INSTRUIRE ,,PLANUL DE VÎNZĂRI”

          Invităm tinerii activi din localităţile raionului Ialoveni care sunt înzestrați cu spiritul de întreprinzător, sau care au dorința de a iniția o afacere, să participe la atelierul de instruire ,,Planul de vînzări”, care se va desfăşura sâmbătă, 13 aprilie 2019, orele 10:00 – 16:00, în sala mare de şedinţe a Consiliului Raional Ialoveni (etajul II).

În calitate de formator va fi doamna expert Angela GLADEI, Director al Companiei ,,Business Development Capital” (BDC).

Evenimentul este organizat în parteneriat de A. O. ,,Eco-Răzeni” şi Consiliul Raional Ialoveni în cadrul Programului ,,Fondul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri Ialoveni” și în contextul Programului ,,Costești – Capitala Tineretului 2019”.

Participanţii vor beneficia de instruire despre antreprenoriat, suport logistic și acoperirea cheltuielilor de deplasare, la prezentarea copiei actului de identitate şi a biletului de călătorie.

Contacte: Gurău Sergiu, director executiv, A. O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243. Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Fondul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri Ialoveni este administrat de Asociația Obștească “Eco-Răzeni”, în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Regatul Suediei, prin intermediul Fundației Est-Europene, în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea socio-economică a țării”.

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×