Seminare pentru agenții economici organizate de Serviciul Fiscal de Stat

Misiunea de bază a Serviciului Fiscal de Stat este asigurarea proactivă a informării opiniei publice în vederea sporirii culturii și disciplinei fiscale în rândul contribuabililor. În vederea realizării misiunii sale, Serviciul Fiscal de Stat furnizează asistența și îndrumarea necesară a contribuabililor pentru exercitarea corectă și cât mai facilă a obligațiilor fiscale.

Astfel, ca urmare a multiplelor solicitări din partea agenților economici, SFS a inițiat procesul de desfășurare a seminarelor de instruire cu diferite tematici, în regim Online. Graficul seminarelor este plasat pe pagina oficială a instituției: www.sfs.md la categoria: /Contribuabili /Seminare, unde există posibilitatea de înregistrare.

Agenții economii din satul Costești din raza de deservire a DDF Ialoveni se pot înscrie pe pagina Serviciului Fiscal de Stat (www.sfs.md), la oricare seminar de mai jos:

Graficul seminarelor din DGAF mun. Chișinău:

19.02.2021 – ”Modificările și completările operate în legislația fiscală în contextul Politicii Fiscale pentru anul 2021”;

10.03.2021 – ”Determinarea obligațiilor fiscale de către persoanele juridice aferente perioadei fiscale 2020”;

13.03.2021 – ”Aspecte generale privind amortizarea. Metode lineare de calculare a amortizării în scopuri fiscale. Deducerea amortizării”.

Graficul seminarelor din DGAF Centru:

18.02.2021 – ”Regulamentul cu privire la modul de evidență și sigilare a echipamentelor de casă și de control, aprobat prin Ordinul SFS nr. 632 din 18.12.2020”.

Graficul seminarelor din DGAF Sud:

23.03.2021 – ”Fenomenul salariului în plic și a muncii la negru”.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×