Se anunță prima ședință a Consiliului Local Costești din 2021

În conformitate cu prevederile art. 29, alin.1 şi art. 16, pct. 2 din Legea nr. 436–XVI din 28.12.2006 privind Administraţia Publică Locală, primarul satului Costeşti, dl. Vasile Borta a emis dispoziţia nr. 40 din 19 februarie 2021, în care se dispune convocarea în ședința ordinară Consiliul Sătesc Costești la data de 26.02.2021, ora 900 cu următoarea ordine de zi:

  1. Cu privire la atribuirea mandatului de consilier. Raportor: Borta Vasile, primar.
  2. Cu privire la notificarea unor decizii. Raportor: Crețu Lilia, secretar.
  3. Cu privire la atribuirea dreptului de deservire a rutelor de transport de persoane în trafic local în intravilanul s. Costești, r-nul Ialoveni. Raportor: Borta Vasile, primar.
  4. Cu privire la alocarea unor mijloace financiare. Raportor: Borta Vasile, primar.
  5. Cu privire la repartizarea fondului Programului Guvernamental ”Drumuri Bune” pentru anul 2021.
  6. Cu privirea la aprobarea rezultatelor concursului din 15.01.2021 la funcția de secretar al Consiliului local. Raportor: Borta Vasile, primar.
  7. Cu privire la modificarea statelor de personal al Primăriei s. Costești Raportor: Perevoznic Diana, specialist principal.
  8. Cu privire la completarea compartimentului taxei pentru unitățile comerciale și/sau de prestări de servicii. Crețu Lilia, secretar.
  9. Cu privire la executarea bugetului pentru anul 2020. Borta Elena, contabil șef.
  10. Cu privire la distribuirea soldului disponibil. Raportor: Perevoznic Diana, specialist principal.
  11. Cu privire la casarea unor mijloace fixe. Raportor:Gîlca Tatiana, specialist principal.
  12. Cu privirea delegarea unui consilier pentru comisia de concurs pentru ocuparea funcției de director în instituțiile de învățământ general. Crețu Lilia, secretar.
  13. Cu privire la modificarea prețurilor teritoriilor publice arendate. Raportor: Borta Vasile, primar.
  14. Cu privire la examinarea unor cereri. Crețu Lilia, secretar.

Informăm cetățenii că ședințele consiliului local sînt publice și poate participa orice cetățean. Ședința va avea loc cu respectarea măsurilor de control și combatere a infecției COVID19 în sala Casei de Cultură Costești. Totodată ședința va fi filmată și plasată pe canalul de youtube al Primăriei Costești.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×