ANUNȚ pentru costeștenii cu buletine de identitate perfectate după data de 01.01.2016

Stimați cetățeni ai satului Costești, Primăria Costești vine cu rugămintea către persoanele care au atins vîrsta de 18 ani în sus și au perfectat buletinele de identitate începînd cu data de 01 ianuarie 2016, să se adreseze la secretariatul primăriei (etajul 1, biroul nr.1) pentru a verifica locația secției de votare unde figurează în listele de alegeri.

Această situație survine în urma cazurilor cînd în alegerile precedente toți costeștenii care și-au perfectat buletin de identitate începînd cu anul 2016, au fost plasați să voteze de către Comisia Electorală Centrală (CEC) la gimnaziul Costești (sectorul Gîrlea).

Astfel rugăm respectuos cetățenii cu buletin de identitate perfectat începînd cu anul 2016 să se prezinte pînă la data de 20.09.2019, cu buletinul de identitate la secretarul Consiliului Sătesc, dna. Levinte Tatiana, de luni pînă vineri, orele 08.00-17.00, pentru a verifica dacă coincide locația secției de votare cu sectorul în care locuiește, și eventual dacă este greșit să fie modificat.

Mulțumim pentru înțelegere!

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×